Pardoseli

Montaj Pardoseli

Pardoseală de exterior pentru terase WPC

Pardoseala RELAZZO este soluția ideală pentru nevoile dumneavoastră cele mai exigente. Profilele din WPC (Wood-Plastic-Composite) combină caracterul natural al lemnului cu avantajele materialelor plastice de bună calitate. Profilele de terasă din WPC RELAZZO amintesc de terasa clasică din lemn, dar cu diferența că această optică se va păstra neschimbată pentru ani de zile. Anii de experiență, precum și competențele dobândite în dezvoltarea materialelor plastice se regăsesc în caracteristicile acestui material. Profilele nu se așchiază, au o mare stabilitate dimensională și de asemeni sunt rezistente la influențele mediului cum ar fi: razele UV, căldură, umezeală, vreme rece și îngheț. Aceste caracteristici permit, printre altele, posibilitatea de a folosi pardoseala RELAZZO în apropierea apei.

Beneficiaţi de avantajele terasei din WPC, RELAZZO


Senzație plăcută când mergeți în picioarele goale, fără așchii – ideal pentru copii. Nu necesită vopsire, uleiere sau lăcuire Culori ce nu se vor estompa Rezistență la influențele mediului, cum ar fi razele solare (UV), căldura, umezeala, vremea rece sau înghețul. Optică naturală, caldă Fără lemn tropical, folosim numai lemn provenit din silvicultură europeană durabilă.

Terasa RELAZZO este soluţia cea mai bună pentru diverse aplicaţii

Spectrul aplicatiilor RELAZZO este pe măsura caracteristicilor sale. Chiar dacă aveți o terasă mică sau mare, dacă doriți să pavați balconul sau grădina de iarna sau chiar plaja de la piscină, RELAZZO este solutia pentru dumneavoastra. Puteți folosi diferitele variante de profile RELAZZO pentru a realiza designul potrivit preferințelor si nevoilor dumneavoastră. Dacă doriți începerea proiectării terasei dumneavoastră, contactați-ne pentru a vă oferi pachetul complet.